Video : Tipsbladet
1. division

Dansk angriber afviste tilbud fra Tyskland og SL

Emil Berggreen kunne have fortsat karrieren i Superligaen eller i Tyskland, men han har valgt at følge SønderjyskE ned i 1. division.

Han har kampe i Superligaen, Bundesligaen, 2. Bundesliga og Æresdivisionen bag sig, men i den kommende sæson står den atter på 1. division for Emil Berggreen. Han havde ellers muligheden for at skifte til klubber i Superligaen eller i Tyskland, skriver Der Nordschleswiger.

Angriberen har dog valgt at blive i SønderjyskE, som han endda forlængede kontrakten med i sidste uge. Den løber nu til 2024.

- Jeg kan lide at være her, jeg er blevet behandlet godt her, og jeg har følte en værdsættelse, som jeg ikke har følt i alle klubber de seneste år. Jeg havde ikke lyst til at bytte det, jeg har her, bare for at spille videre i Superligaen, når jeg ikke var sikker på, at jeg ville få den samme gode følelse et andet sted, siger Emil Berggreen til Der Nordschleswiger.

Ekstra Bladet har tidligere nævnt AGF som en bejler til Emil Berggreen, men angriberen afviser at kommentere den historie.

Berggreen kom til SønderjyskE i vinter og nåede at spille fem kampe og score fire mål. Desværre for ham og SønderjyskE bar foråret også præg af de skadesproblemer, der har fulgt angribren gennem det meste af hans karriere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.