Video : Tipsbladet
Superliga

Kent Nielsen: Jeg tænker ikke så meget over det

Det kommer ikke til at ændre noget for Silkeborg.

En imponerende sæson resulterede for Silkeborg IF i en tredjeplads i Superligaen.

Klubben fra Søhøjlandet står således foran europæiske kampe i næste sæson. Men det er ikke ensbetydende med, at klubbens opstart denne sommer ser anderledes ud end i andre sæsoner.

- Nej, ikke i forhold til selve opstarten. Vi skal toppræstere fra dag et i Superligaen, og det er det, vi først og fremmest har fokus på. Vi har også haft meget fokus på at prøve at få planlagt, at vi også har rigtig mange reserveholdskampe, indtil vi starter de europæiske. Det er for at give muligheder til alle og give så meget kamptid som muligt.

- Så det har vi haft meget fokus på at få planlagt, og det ser også ud til at lykkes rigtig, rigtig godt. Så nej, vi gør ikke noget anderledes.

- Der er faktisk også lang tid, før vi skal spille europæisk. Vi har vel en fem-seks kampe i Superligaen, inden vi skal have fokus på noget europæisk, og det er det, vi kommer til at tage i etaper, siger cheftræner Kent Nielsen til klubbens hjemmeside.

Kent Nielsen er faktisk slet ikke begyndt at tænke på de europæiske kampe endnu.

- Jeg ved godt, at alle snakker om det europæiske, men det er ikke noget, jeg tænker så meget over. Nu er det Superligaen, og vi skal gerne præstere, som vi gjorde hele sidste sæson. Det er også det, vi først og fremmest har fokus på.

- Der er ingen tvivl om, at vi også kommer til at glæde os, og det bliver nogle helt andre udfordringer for os allesammen, Det glæder vi os til, men den glæde er vi ikke startet på endnu, for vi vil også gerne sørge for at komme ordentligt i gang i Superligaen. 

Silkeborg IF spiller mandag sommerens første træningskamp.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.