Video : Tipsbladet
Rygter

Medie: Holdkammerater er blevet trætte af stjerne

Ifølge The Athletic er der efterhånden flere spillere i Bayern München-truppen, der er blevet trætte af Robert Lewandowskis mange udtalelser i medierne, hvor angriberen presser på for et exit.

Efter otte sæsoner i Bayern München er Robert Lewandowski i den seneste måned kommet alvorligt på kant med den tyske klubs ledelse. 

Mens Lewandowski gentagne gange har slået fast, at han vil væk denne sommer, så har ledelsen således gjort det klart, at angriberen ikke skal nogen steder. Og ifølge mediet The Athletic er det efterhånden ikke kun ledelsen i Bayern München, der er frustrerede over Robert Lewandowskis opførse.

- En kilde tæt på den rutinerede angriber har fortalt The Athletic, at holdet forventer at se Lewandowski rykke videre. En hel del [af spillerne, red.] er blevet en smule trætte af hans offentlige udtalelser, for ikke at tale om hans tilbagevendende selviskhed på banen, skriver The Athletic således. 

Robert Lewandowski har ét år tilbage af sin kontrakt med Bayern München, og den polske angriber skal derfor have grønt lys fra den tyske klub, hvis han skal væk denne sommer, hvor Barcelona angiveligt har afgivet flere bud. 

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.