Video : Tipsbladet
Premier League

- Det virker usandsynligt, at Salah forlænger

Ifølge den tidligere Liverpool-angriber Robbie Fowler er det klart, at Liverpools strategi vedrørende lønstruktur og aldrende spillere åbner op for, at Mohamed Salah kan forlade klubben på en fri transfer næste sommer.

Tanken om at miste Mohamed Salah giver nok de fleste Liverpool-fans kuldegysninger, men et exit for egypteren fremstår efterhånden mere og mere realistisk.

Sådan lyder det i hvert fald nu fra en anden tidligere Liverpool-målræv, Robbie Fowler, der tvivler stærkt på, at Mohamed Salah forlænger sin kontrakt, der udløber næste sommer.

- Mohamed Salah har kontraktudløb efter næste sæson, men det fremstår usandsynligt, at han skriver under på en ny aftale. Og det rejser nogle vigtige spørgsmål om Liverpool og Jürgen Klopp forud for næste sæson. Med Sadio Manés exit in mente må jeg erkende, at jeg er fascineret over den situation, som Liverpool nu står i med hans makker, Mohamed Salah, skriver Robbie Fowler således i sin klumme for Daily Mirror

- Jeg vil ikke lade som om, at jeg ved, hvad der foregår i forhandlingerne. Men svaret er tydeligvis: Ikke det store. Og det efterlader så mange ubesvarede spørgsmål. Èn ting står klart, og det er , at klubben har foretaget nogle meget tydelige, præcise og rationelle beregninger med Mané. Han fylder 31 år til april, han har et hav af kilometer i benene og han ville have en kontrakt, der gjorde ham til en af verdens bedst betalte. 

Ifølge Robbie Fowler analyserede Liverpool sig i stedet frem til, at det gav bedre mening at købe Darwin Nunez og dermed bevare lønstrukturen intakt. 

- Det efterlader spørgsmålet om, hvad de har regnet sig frem til med Salah. Jeg kender ikke alle svarene, men én ting fremstår helt åbenlys, og det er, at de heller ikke komme til at bryde deres lønstruktur for at beholde ham. Hvis de var klar til at gøre det, så ville de allerede have gjort det. 

Robbie Fowler peger således på, at Liverpool vil være klar på at lade Mohamed Salah gå næste sommer, hvor egypteren vil være 31 år. 

The Athletic skrev tidligere på måneden, at Mohamed Salah vil foretrække at blive i Premier League, hvis han næste sommer forlader Liverpool - det kan du læse om HER.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.