Video : Tipsbladet
Superliga

Vælter ind med tilbud: Mange vil til AC Horsens

Agenterne har tilsyneladende fundet nummeret til AC Horsens.

AC Horsens er tilbage i Superligaen efter et enkelt år i den næstbedste række. Det er tilsyneladende noget, som spillernes repræsentanter har bemærket, og det kan godt mærkes på Langmarksvej i den tilbagevendte Superliga-by.

Det fortæller klubbens sportschef Niels Erik Søndergård om i et interview med Horsens Folkeblad.

Her peger han selv på, at selvom han for tiden har voldsomt travlt, så er det ikke med at hente nye spillere, og han kommer da også ind på, at man stadig er tidligt i transfervinduet, og derfor er der ingen grund til at gå i panik.

Men der er nok at holde øje med.

- Det vælter ind med tilbud på spillere, som agenterne mener, vi skal kigge på. Dem kigger vi selvfølgelig på, og vi ønsker at forstærke os, men det skal være det rigtige, lyder det fra Niels Erik Søndergård.

Sportschefen ser det endvidere sådan, at de er klar til at slå til, hvis der skulle komme en spiller, som de straks kan se, at de ikke kan undvære. Derudover regner han med, at der nok skal spilles nogle træningskampe eller nogle runder af Superligaen, inden der for alvor sker noget.

Helt stille har det dog ikke været i AC Horsens, som har fået Iyede Samson til klubben og lavet en permanent aftale med Moses Opondo, og så er OB-talentet Mathias Brems på prøvetræning til og med mandag.

I klubben har en af de rutinerede folk peget på, at det bliver hektisk i den nye sæson. Læs mere om det her.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.