Video : Tipsbladet
Benelux

Medie: Mohamed Daramy kan ende i ny mesterklub

Mohamed Daramys ophold i AFC Ajax har indtil videre været undervældende, hvorfor holdets nye træner overvejer danskerens fremtid.

Den helt store pengepung blev hevet op af Ajax lomme sidste sommer, da de betalte et stort millionbeløb for Mohamed Daramy.

Danskeren havde i løbet af sæsonens første kampe for FC København overbevist hollænderne om at sprænge banken. Indtil videre har de ikke fået pengene igen for deres investering.

Nu skriver Nordicbet.dk så, at holdets nye cheftrænre Alfred Schreuder vil se danskeren an i de kommende uger, inden han træffer en afgørelse over danskerens fremtid.

Mediet erfarer, at Schreuder vil give Daramy chancen i opstartsfasen og i løbet af august, men fejler han i forsøget på at overbevise Ajax-chefen, så vil klubben åbne op for et salg eller en udlejning.

Det er en beslutning, der vil blive truffet sent, hvorfor en afsked med Mohamed Daramy først vil ske mod afslutningen af sommerens transfervindue.

Bliver et skifte en realitet, så kan kantspilleren meget vel ende i Club Brugge, skriver Nordicbet.dk. Her var Alfred Schreuder senest på kontrakt, og det må derfor formodes, at han fortsat har nogle gode kontakter hos de belgiske mestre.

Mohamed Daramy, 20 år, har blot optrådt 16 gange for Ajax førstehold, hvor han har scoret tre mål. Han er på kontrakt frem til sommeren 2026.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.