Video : Tipsbladet
Superliga

Vender tilbage til FCM efter skuffende lejeophold

Forsvarsspiller er tilbage i FC Midtjylland efter et mildt sagt skuffende lejeophold.

Hosine Bility har aldrig fået et gennembrud i FC Midtjylland, og lige nu er det meget svært at forestille sig, at han får det. 

Den 21-årige forsvarsspiller har siden april været udlejet til islandske Fram Reykjavik, og aftalen løber frem til 31. oktober, men nu melder flere medier på vulkanøen, at den islandske hovedstadsklub har ophævet med Bility, der dermed vender tilbage til FC Midtjylland tre måneder før tid. 

Australieren har ikke spillet ret meget for Fram Reykjavik, men i søndags fik han chancen i en pokalkamp mod KA Akureyri. Hosiane Bility blev udvist efter bare 39 minutters spil, og Fram tabte opgøret 1-4.

Det blev tilsyneladende dråben for den islandske klub, der nu har taget afsked med midtstopperen.

Hosiane Bility kom til FC Midtjylland i 2019, og han har været med til at vinde det danske U19-mesterskab med "ulvene", men det er ikke blevet til en eneste optræden på førsteholdet.

I kraf af sine 21 år er Hosiane Bility nu for gammel til at spille ungdomsfodbold i FC Midtjylland, og da han næppe er i betragtning til førsteholdet, må man formode, at FCM vil forsøge at afskibe ham i løbet af sommeren.

Australierens kontrakt med FC Midtjylland løber frem til sommeren 2024. 

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.