Video : Tipsbladet
Superliga

Voldsom FCK-sejr: Ikke det, vi havde aftalt

Jess Thorup fortæller, at Feyenoord ikke stillede med den kvalitet, der var aftalt, til lørdagens testkamp, hvor FC København besejrede hollænderne med hele 7-0.

7-0.

FC København hentede en på papiret voldsom sejr over den hollandske storklub Feyenoord lørdag, men trods storsejren er “Løvernes” cheftræner, Jess Thorup, ikke synderligt tilfreds med kampen.

Feyenoord var nemlig uden mange af deres bedste spillere og stillede i stedet mest af alt med reserver og ungdomsspillere.

Og netop det skuffer FC København-træneren, der fortæller til klubbens hjemmeside, at man havde håbet på noget helt andet.

- Ja, det lyder voldsomt, og det var heller ikke den kamp, vi havde håbet på og havde brug for, og Feyenoord-holdet havde helt sikkert ikke den kvalitet, som vi havde aftalt, siger Jess Thorup til FC Københavns hjemmeside og tilføjer:

- Men når det er sagt, så gjorde vi vores del af arbejdet, som vi skulle, og der er da også flere positive ting at tage med, selv om det mere havde karakter af et træningspas end en egentlig træningskamp.

Jess Thorup fastslår desuden, at københavnerne ikke må få “falsk selvtillid” af sejren over Feyenoord og tilføjer:

- I morgen er vi klar til at arbejde videre på træningsbanen, og vi har heldigvis stadig en uge mere hernede, og vi får forhåbentlig meget bedre modstand næste lørdag mod Club Brugge.

FC København tabte deres første testkamp til Silkeborg IF, inden man hentede lørdagens storsejr. Som Jess Thorup nævner skal FC København spille testkamp mod den belgiske mesterklub Club Brugge i næste uge.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.