Video : Tipsbladet
Superliga

SL-klub tæt på nigerianer: Kan lide hvad vi ser

Der er en god mavefornemmelse i Randers for, at der kan komme en aftale på plads.

Randers har siden maj haft nigerianske Mustapha Isah på prøve, og det lader til at være en spiller, som de har fået et rigtig godt øje til. Senest blev det også til en scoring i testkampen mod Vendsyssel fra hans side.

I et interview med Randers Amtsavis holder klubbens sportsdirektør Søren Pedersen sig ikke tilbage med pæne ord, da han både peger på, at spilleren er på et højt teknisk niveau, og har gode vendinger og timing i dybdeløbene.

Derfor er det næste skridt også klart for dem.

- Vi kan lide, hvad vi ser. Derfor er han blevet hos os, og nu ser vi, om vi kan få enderne til at nå sammen, siger han og fortsætter:

- Vi har besluttet at tilbyde ham en kontrakt, og jeg har en god fornemmelse for, at vi komme i mål med en aftale, lyder det fra Søren Pedersen.

Da Isah kun er 17 år, så er det endnu ikke muligt at skrive kontrakt med klubber i Europa, men når han bliver 18 år 21. juli, så vil det være muligt, og så må kronjyderne håbe på, at andre klubber ikke har fået øje på ham til den tid.

Selv fortæller Mustapha Isah dog, at han er gerne vil fortsætte i klubben, og at det er stort for ham at være i Randers.

Randers-bomberen Stephen Odey er desuden meldt på vej til topklubberne Celtic og Rangers. Læs mere om det her.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.