Video : Tipsbladet
La Liga

Barcaboss om uønskede spillere: Logikken vil sejre

Barcelona-præsident Joan Laporta har et klart budskab til de spillere i klubben, som ikke er en del af fremtidsplanerne.

Barcelona-danskeren Martin Braithwaite har længe været en spiller, som er blevet omtalt som en herre, som storklubben gerne vil have sendt videre. Meldingerne har været, at cheftræner Xavi ikke har ham i planerne, men at angriberen alligevel ikke vil væk.

Ved præsentationen af midtbanespilleren Franck Kessie kom Barcelona-præsident Joan Laporta ind på spørgsmålet om de spillere, som ikke er en del af trænerens tanker. Det skriver den catalanske sportsavis Sport - dog uden at nævne Braithwaite ved navn.

Laporta tror i den forbindelse på, at det går op for de spillere, hvordan det ser ud.

- Hvis de ser ankomsten af nye spillere, så kan de komme ud, fordi alle vil have minutter, lyder det fra præsidenten,

Han er desuden klar over, at der venter et arbejde på den front.

- Vi har absolut respekt for vores spillere. Dem, som er på kontrakt og ikke er i trænerens planer, skal vi have lavet en aftale med. Spillerne søger at have den samme kontrakt i andre klubber, siger Laporta og fortsætter:

- De er professionelle, som forstår situationen. Det er en arbejdsgang, der går en til en. Vi skal tale klart, og til sidst vil logikken vinde. Nøglen er dette øjeblik, og nu kan vi komme ud og se på de forhandlingerne, lyder det fra Barcelona-præsidenten.

Braithwaite er senest blevet sat til salg for 60 millioner kroner, men han lader tilsyneladende ikke til at ville videre. Læs mere om det her.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.