Video : Tipsbladet
Ligue 1

Pochettino skyder efter PSG: Bliver ikke værdsat

Mauricio Pochettino langer ud efter PSG.

Mauricio Pochettino fik blot halvandet års tid i spidsen for Paris Saint-Germain.

Han førte undervejs klubben til det franske mesterskab og semifinalen i Champions League, men franskmændene var alligevel ikke tilfredse og skiftede den argentinske træner ud efter sidste sæson.

I et interview med Infobae taler Pochettino nu ud efter fyringen.

- Vi er også nødt til at forstå, at efterhånden som PSG-projektet er skredet frem, er tålmodigheden blevet mindre og mindre, og kravene er blevet større. Men omstændighederne er, som de er. At dominere den franske liga og de nationale turneringer får ikke den respekt, det fortjener.

- I år vandt vi det tiende mesterskab, hvilket historisk set er det samme antal som Saint Étienne. Det er de to hold, der har vundet flest mesterskaber i Frankrig. Det er ti mesterskaber. Vi taler ikke om 50 mesterskaber. Vi taler kun om ti mesterskaber. Så jeg synes, det er meget undervurderet, og det bliver ikke værdsat.

- Der er et krav om, at man vinder, og hvis man ikke gør, er det en total katastrofe. Der er heller ikke nogen spænding ved at vinde. Alt er fokuseret på Champions League, og nogle gange distraherer det en smule.

PSG har ansat Christophe Galtier som ny cheftræner.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.