Video : Tipsbladet
Champions League

Thorup reagerer på skræklodtrækning i CL

Det var ikke den bedste tænkelige Champions League-lodtrækning for FC København, der fandt sted tirsdag.

FC København fik den sværeste lodtrækning til de kommende playoff-kampe i Champions League, når modstanderen bliver den tyrkiske klub Trabzonspor.

Det fortæller klubbens cheftræner, Jess Thorup, til klubbens hjemmeside.

De forsvarende danske mester har fordelen af at spille hjemme i Parken i det første opgør inden returkampen i Tyrkiet en uge senere.

- Det var på papiret den hårdeste lodtrækning, vi kunne få, men det er også verdens største klubturnering, vi spiller om at komme ind i, så der vil konkurrencen altid være knivskarp, siger Jess Thorup.

Ligesom FC København kommer Trabzonspor ind til den nye sæson som forsvarende mestre.

I sidste sæson vandt klubben sit første tyrkiske mesterskab i knap 40 år, og det var med danske Andreas Cornelius i truppen.

- Vi kender lidt til holdet, der vandt et historisk mesterskab i Tyrkiet i sidste sæson. Vi kender selvfølgelig især til Andreas Cornelius, og det er specielt for både ham og os, at vi nu igen skal op mod hinanden igen. Men det ser vi frem til, og nu begynder vi at arbejde mere detaljeret med analysen af dem, og så glæder vi os til kampene, lyder det fra FC København-cheftræneren.

Første kamp i Parken mellem de to klubber bliver spillet enten den 16. eller 17. august, mens returopgøret bliver spillet enten den 23. eller 24. august.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.