Video : Tipsbladet
Superliga

I konfrontation med egne fans: Utroligt emotionelt

AaB-kaptajn Lucas Andersen måtte længe tale med sure AaB-fans, efter klubben tabte i Silkeborg.

De tabte 1-3 ude mod Silkeborg IF mandag aften, og at dømme ud fra præstationen er der ikke meget godt at tale om dagen derpå for AaB.

AaB-holdet viste i anden halvleg sløj moral, hvor SIF kørte rundt med et nordjysk hold, der så ud til at være knækket og ikke formåede at sætte afleveringer sammen. Først da Kasper Kusk pandede AaB på 1-2, var der lidt liv i AaB, men lyset slukkede hurtigt igen, da Tonni Adamsen lukkede kampen med scoringen til 3-1. 

Klubben ligger nu med et enkelt point for fire kampe i dansk fodbolds bedste række, og efter opgøret i Søhøjlandet viste supporterne så stor utilfredshed med præstationen, at anfører Lucas Andersen længe talte med fansene. Det fortæller han til både Nordjyske og Ekstra Bladet.

Lucas Andersen og AaB-holdet måtte lægge ører til mange frustrerende ord fra de mange fans, men Andersen blev stående længe foran supporterne og var i kommunikation med de mange skuffede tilskuere.

 - Det gør lige så ondt på os, som det gør på fansene. Vi er mange spillere, der har haft hele vores liv i klubben.

- De efterlyser, at vi kæmper for klubben. Det er utroligt emotionelt lige nu, og det gør ondt på alle.

- Det var vigtigt for mig, at det blev kommunikeret til fansene gennem capo’en med megafonen, sagde Lucas Andersen til Ekstra Bladet.

Lars Friis' tropper har nu ikke vundet i 12 kampe i streg og ligger sidst i Superligaen. 

Næste opgave for klubben fra Aalborg er et opgør mod topholdet FC Nordsjælland. Kampen spilles i Nordjylland.

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.