Video : Tipsbladet
Rygter

Rygtebørs: Nu byder PL-klub også på dansk stjerne

Så er Tipsbladet klar med en opdateret rygtebørs.

Victor Nelsson fra Galatasaray til Fulham
Note: Danskeren har været rygtet kraftigt til Sevilla de seneste dage, og et skifte har virket meget tæt på. Men nu forsøger Fulham at ødelægge transferen og hente den tidligere FC København-stjerne til London. Premier League-klubben skulle have budt omkring 105 millioner danske kroner for Victor Nelsson. 
Kilde: Tuttomercatoweb
Sandsynlighed: Under middel 

Guido Rodriguez fra Real Betis til Manchester United
Note: Intet tyder på, at den enorme fodboldklub er færdige med at være aktive på transfermarkedet. Nu har Manchester United taget kontakt til La Liga-klubben omkring den 28-årige argentiner. 
Kilde: AS
Sandsynlighed: Under middel

Benjamin Sesko fra Red Bull Salzburg til RB Leipzig
Note: Med klubber som Manchester United og Newcastle United interesseret forlyder det nu, at angriberen fra Slovenien er tæt på at rykke fra den ene Red Bull-klub til den anden. Skiftet vil dog først gå igennem i 2023. Angriberen, 19 år, er et stort talent.
Kilde: 90min
Sandsynlighed: Middel

Wesley Fofana fra Leicester City til Chelsea
Note
: Leicester City har allerede mistet et par vigtige spillere denne sommer - heriblandt Kasper Schmeichel - og der er også dialog om James Maddison til Newcastle United. Fofana kan blive næste mand, der skydes afsted, da der er stor interesse fra flere - blandt andre Chelsea.
Kilde: Football London
Sandsynlighed: Over middel

Eric Bailly fra Manchester United til AS Monaco
Note
: Stopperen, der er langt fra spilletid i Manchester United, er interessant for AS Monaco fra den franske Ligue 1. Stopperen har været plaget af mange skader gennem årene, men er kendt som en hurtig og stærk stopper.
Kilde: L'Equipe
Sandsynlighed: Over middel

Yeremi Pino fra Villareal til Arsenal eller Liverpool
Note
: Den 19-årige kantspiller fra spanske Villareal er højt på ønskelisten hos både Arsenal og Liverpool, der ser en spiller, som kan blive en Premier League-profil.
Kilde: AS
Sandsynlighed: Under middel

John Kennedy fra Celtic til FC Midtjylland
Note
: Træneren er ifølge B.T. på ønskelisten i FC Midtjylland, der er på udkig efter en afløser for Bo Henriksen. Lige nu sonderer man markedet og finder ud af, hvem man ønsker at gå videre med, og indtil videre har der ingen henvendelse været fra FC Midtjylland til skotske Celtic, hvor 38-årige John Kennedy aktuelt er assistenttræner. Ifølge et skotsk medie er Celtic dog forberedt på, at det danske hold kan komme med en anmodning om at få lov til at tale med skotten.
Kilde: Daily Record
Sandsynlighed: Middel

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.