Video : Tipsbladet
Premier League

Sætter Vestergaard til salg for stort millionbeløb

Jannik Vestergaard er i en længere periode blevet rygtet væk fra Leicester City, og nu skulle klubben selv have sat danskeren til salg for et større millionbeløb

Jannik Vestergaard har ikke indtil videre fået meget ud af sit skifte til Leicester City sidste sommer.

20 kampe er det blevet til, men det er mere alarmerende, at størstedelen af dem er kommet i løbet af efteråret. En pokalkamp, en lille håndfuld europæiske kampe og blot to Premier League-optrædener er det blevet til efter årsskiftet.

Det er næppe tilfredsstillende for danskeren, som drømmer om at komme med til VM, og det kræver efter Kasper Hjulmands eget udsagn spilletid. Det kan så ende med at blive i en anden klub, at stopperen skal have spilletid, da Leicester City angiveligt har sat ham til salg.

Det skriver det engelske medie Daily Mail, der oplyser, at Leicester har udstyret ham med et prisskilt på 106 millioner kroner. De skriver også, at danskeren skulle være ivrig efter mere spilletid for at øge sine chancer for en VM-billet.

Fulham var ifølge Daily Mail interesseret i Jannik Vestergaard, men de har istedet valgt at hente Issa Diop i West Ham for 132 millioner kroner. Et salg kræver derfor, at nye bejlere melder sig på banen.

Jannik Vestergaard, 30 år, har fortsat to år tilbage af sin aftale med Leicester, som han skiftede til sidste sommer fra Southampton. I løbet af sine tre år på St. Mary's udviklede han sig til en stor profil, men de takter har han ikke endnu overført til Leicester.

Ender det ikke med, at Jannik Vestergaard bliver solgt, så er der mulighed for, at konkurrencen om stopperpladserne bliver mindre hård i Leicester, da Chelsea pønser på at gøre Vestergaards holdkammerat til historiens dyreste forsvarsspiller.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.