Video : Tipsbladet
VM

Hjulmand: Spillerne skal tænke på VM hver dag

Landsholdet får historisk kort forberedelse til VM. Derfor hviler et stort ansvar på de enkelte spillere, mener Kasper Hjulmand.

Der er fortsat over tre måneder, til VM-slutrunden begynder, men landstræner Kasper Hjulmand vil have sine spillere til at tænke på VM hver dag. Det fortæller han i et interview med TV2 Sport.

Landsholdet får historisk kort forberedelsestid til turneringen. Hvor det havde knap tre uger forud for EM i fjor - hvilket i sig selv var i den lave ende - har det kun fire træningsdage denne gang.

Derfor kan Hjulmand og co. ikke nå at arbejde med spillernes form, hvis de ikke er, hvor de skal være, så spillerne er nødt til at møde op i lejren i topform.

- De har et enormt stort ansvar for at klargøre sig selv. Det er for sent at vågne op i november og tænke: ”Nu skal jeg være i god form.” Det skal bygges op over tid. Derfor skal de helst vågne op hver eneste dag og bruge et minut på at tænke over, hvad det er, vi gerne vil med Danmark til VM, siger Kasper Hjulmand til TV2 Sport.

Danmark spiller ikke nogen testkampe umiddelbart før VM. Der venter dog to opgør i Nations League mod Frankrig og Kroatien i september.

Hjulmand forholdt sig forleden til Daniel Wass' skifte fra Atlético Madrid til Brøndby IF. Læs her, hvad han havde at sige.