Video : Tipsbladet
Superliga

Wass om skifte: Jeg havde en god snak med Hjulmand

Brøndby IF har sikret sig et stærkt kort i Daniel Wass, der havde Kasper Hjulmand med på råd, da han valgte at vende retur til dansk fodbold.

Daniel Wass har tilbragt de seneste 11 år i udlandet, men nu er han tilbage i dansk fodbold.

Brøndby IF hentede tidligere på ugen den danske landsholdsspiller retur til den københavnske Vestegn, hvor han senere søndag gør comeback. Over for TV3 Sport sætter en glad Wass ord på skiftet.

- For mig var det tid til at komme hjemme. Både af personlige og familiære årsager. Jeg er glad for at være tilbage, og håber på, at jeg kan bidrage både på og uden for banen, siger han.

I Brøndby-tilhængernes øjne er det den spiller de i efterhånden flere transfervinduer har råbt og skreget på, og nu har de så fået indfriet deres ønske. Selv har danskeren haft fokus på sine opgaver i Atletico Madrid indtil for ganske nyligt.

- Jeg har haft fokus på det jeg har lavet nede i Spanien. Jeg har ikke tænkt så meget over, om jeg skulle tilbage eller ej. Det har primært været de seneste dage. Jeg er glad for den støtte jeg har modtaget fra fansene.

I Atletico Madrid nåede Daniel Wass blot en enkelt optræden, da han sad ude med en skade hele foråret. I Atletico Madrid var udsigten til spilletid i den kommende sæson heller ikke særlig stor, men den del skal han ikke bekymre sig om i Brødnby IF.

Han får debut på højre back søndag aften mod OB, selvom Niels Frederiksen primært ser ham spille på midtbanen. Herfra skal han så forsøge at overbevise Kasper Hjulmand om, at han skal med til VM senere på året. 

- Jeg har haft en god snak med Kasper [Kasper Hjulmand, red.] også. For mig er spilletid vigtigt, og det håber jeg på, at jeg kan få her, hvor jeg gerne vil bidrage på banen og udenfor banen, siger Wass, der dermed indfirer Hjulmands ønske om, at hans spillere skal have fast spilletid i deres klubber frem mod VM.

Daniel Wass, 33 år, gør comeback mod OB på højre back, da Sebastian Sebulonsen får en tiltrængt pause efter et heftigt startprogram, hvor man har balanceret mellem Superligaen og Europa.

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.