Video : Tipsbladet
Champions League

Afbrød kampen: FC København giver status på fan

Spillet stoppede et kort øjeblik, mens paramedicinere og FC Københavns egen lægestab løb mod Parkens ene fanafsnit. Nu giver klubben en opdatering.

- Hvad sker der så? Jeg tror, der er sket et eller andet nede på Sektion 12. Publikum kalder i hvert fald lægen hen fra FC København. Jeg tror, der er et ildebefindende.

Sådan lød ordene fra Niels Christian Frederiksen i kommentatorboksen, da kampens dommer, Michael Oliver, i opgøret mellem FCK og Trabzonspor, stoppede opgøret i minut 15.

Fans på Sektion 12 gestikulerede voldsomt om hjælp, og det fik de blandt andet fra FCK's egen lægestab, der løb mod fanafsnittet. Nu giver FC København så en status på hændelsen.

- Der var her til aften en fan på Sektion 12, der fik brug for akut lægehjælp. Det fik han hurtigst muligt og han er nu indlagt på Rigshospitalet. Tak til de medfans, der fik gjort opmærksom på situationen, så hjælpen kunne komme hurtigt. Vi sender ham vores tanker, lyder meldingen fra FC København.

Meldingen fortæller ikke noget om vedkommendes tilstand eller hvad der skete personen, som altså nu er indlagt på Rigshospitalet.

Ekstra Bladet skriver, at de har været i kontakt med FCK's kommunikationschef, Jes Mortensen, der på daværende tidspunkt ikke kunne komme med yderligere oplysninger.

Kort efter hændelsen på Sektion 12 blev opgøret genoptaget, og det endte med en 2-1-sejr til FC København på mål af Viktor Claesson og Lukas Lerager.

Returopgøret spilles om syv dage i Tyrkiet, når Şenol Güneş Stadium danner rammen om dén kamp. Her skal det afgøres, om FC København eller Trabzonspor sikrer sig en plads i Champions League-gruppespillet.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her