Video : Tipsbladet
Generelle

Dansker blev cheftræner: Jeg sparrede med Gerrard

Peter Løvenkrands sparrede med en levende fodboldlegende, da han blev ansat som cheftræner i Fremad Amager.

Cheftræneren i Fremad Amager hed Peter Løvenkrands fra sommeren 2021 og cirka 12 måneder frem. 

Da den tidligere landsholdsspiller blev ansat, talte han en del med en Premier League-legende. 

Det fortæller 42-årige Peter Løvenkrands i et interview med Tipsbladet. 

- Jeg har talt med Steven Gerrard. Jeg har haft en del kontakt med ham, og vi har sludret frem og tilbage, lyder det fra danskeren, inden han fortsætter: 

- I starten af min tid som cheftræner sparrede jeg med Gerrard. Vi talte lidt sammen, men derefter fokuserede jeg primært på mig selv. 

Peter Løvenkrands kender fodboldlegenden fra sin tid i Rangers. Her var han træner for klubbens U23-hold, mens Steven Gerrard havde ansvaret for førsteholdet. 

Men selvom de to tidligere fodboldspillere har et godt forhold til hinanden, har englænderen ikke tilbudt Peter Løvenkrands et arbejde i Aston Villa. 

Dog er Peter Løvenkrands fast besluttet på, at fremtiden er i fodboldverdenen - og gerne som chef på sidelinjen i en klub. 

- Jeg vil gerne tilbage i arbejde. Men det skal være noget rigtigt, som måske ikke er så turbulent. Det ville være fint. 

- Jeg behøver ikke være førsteholdstræner, hvis en anden mulighed byder sig, hvor der er et højt niveau. Men jeg vil gerne være cheftræner. Jeg har vist, hvad jeg kan, selvom mine hænder var bundet til tider. 

Har der været noget interesse, efter du forlod Fremad Amager? 

- Ja, det har der. Der har ikke været et konkret tilbud, men der har været interesse fra udlandet. Men det passede mig ikke lige på daværende tidspunkt. Det skal være det rette, og jeg vil gerne noget i Danmark, men jeg lukker ikke af for udlandet. 

- Interessen har primært været fra England og Skotland, mens der ligeledes har været lidt fra USA, men det konkrete bud lader vente på sig, lyder det afsluttende fra Peter Løvenkrands. 

Inden den tidligere Rangers-stjerne gik trænervejen, blev han noteret for 22 landskampe for Danmark.