Video : Tipsbladet
Superliga

Forlader Viborg for Norges tredjebedste række

Den 19-årige angriber får ikke spilletid i Viborg FF og rykker nu til Moss FK i den tredjebedste norske række.

Det er ikke blevet til meget spilletid på førsteholdet for Christian Wagner i Viborg FF, og nu rykker den 19-årige danske angriber videre i karrieren. Han er ny spiller hos Moss FK, der gør sig i den tredjebedste række i Norge.

Moss FK bekræfter således, at Wagner har underskrevet en kontrakt for resten af året, mens Viborg FF endnu ikke har meldt noget ud.

Til Moss FK’s hjemmeside fortæller Wagner om skiftet:

- Jeg kommer til en traditionsrig klub med historie fra topplan. Klubben har ambitioner og er på vej op igen. Jeg vil have spilletid og ambitiøse holdkammerater omkring mig.

- Thomas Myhre [klubbens cheftræner] spiller selvfølgelig også en stor rolle. Hans erfaring fra topniveau og hans ambitioner er udviklende og spændende at være en del af, lyder det fra den 19-årige dansker.

Samtidig fortæller Wagner, at en af klubbens fans har tilbudt ham at leje en lejlighed i tre måneder, og at han har taget imod tilbuddet.

Christian Wagner nåede blot at spille to kampe i NordicBet Ligaen for Viborg FF og har kun været udtaget til en kamp i Superligaen over det seneste års tid. Den 19-årige angriber har også en fortid i AaB’s ungdomsafdeling.  

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.