Video : Tipsbladet
Superliga

Her er hans løn: Kan Brøndby virkelig være med?

Brøndby IF er blevet meldt i dialog med den danske venstre back, og nu er det kommet frem, hvad han tjener i Italien. Spørgsmålet er, om Brøndby kan være med?

Brøndby IF har vendt deres opmærksomhed mod tidligere spillere på det seneste.

I sidste uge præsenterede de Daniel Wass på en treårig aftale, og nu er det så kommet frem, at de er i dialog med Riza Durmisi. Indtil videre er der dog kun tale om dialog, da der ifølge Corriere dello Sport ikke er nogen mærkbar udvikling i forhandlingerne.

Det kan måske skyldes Durmisis løn, som er markant større end den Brøndby IF normalt giver til sine spillere. Ifølge Cittaceleste så tjener den 28-årige venstre back omkring 7,5 millioner kroner om året.

Mediet skriver også, at et skifte tilbage til Brøndby IF kræver, at han går markant ned i løn. Så er spørgsmålet om han er villig til det, når der fortsat resterer et år af kontrakten med Lazio.

Skifter Durmisi hjem til Brøndby IF, så minder det om casen med Daniel Wass, der formentlig også har givet afkald på et hav af lønkroner for istedet at få en nøglerolle og fast spilletid i BIF. Det samme vil Durmisi med al sandsynlighed også kunne se frem til.

Det vil sandsynligvis øge hans chancer for et landsholdscomeback, hvilket Riza Durmisi ikke lægger skjul på er et af hans helt store mål. Tidligere på foråret nævnte Kasper Hjulmand ham også i forbindelse med en landsholdssamling, hvilket gav ham ekstra blod på tanden.

Siden 2018 har Durmisi været en del af Lazio, men det er aldrig rigtig blevet en succes, og han har også flere gange været udlejet til OGC Nice, Salernitana og i foråret til Sparta Rotterdam.

Riza Durmisi fik sit gennembrud i Brøndby, hvor han var en del af førsteholdet fra 2013 frem til skiftet til Real Betis i sommeren 2016. Han har ikke været en del af Lazios trup i denne sæson.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.