Video : Tipsbladet
La Liga

- Han er irriteret over sin situation i Barca

Sommersigningen Jules Kounde er ikke helt tilfreds med sin situation i FC Barcelona, hvor han endnu ikke er blevet registreret, skriver SPORT.

FC Barcelona fik registreret størstedelen af klubbens sommerindkøb før sæsonpremieren mod Rayo Vallecano, men én mangler. Nemlig forsvarsspiller Jules Kounde.

Den franske stopper, der kom til klubben fra Sevilla denne sommer for næsten 400 millioner kroner, er således ikke blevet registreret tids nok til at kunne være med i Barcelonas kamp mod Real Sociedad søndag aften.

Og han er irriteret over sin situation, skriver SPORT.

Jules Kounde vil selvsagt gerne spille for FC Barcelona, men ved endnu ikke, hvornår det bliver muligt.

Ifølge SPORT har klubben imidlertid forsikret ham om, at der ikke bliver noget problem med at få ham registreret inden næste kamp, der er mod Real Valladolid den 28. august.

Barcelona har angiveligt heller ingen planer om at hente flere spillere, inden Kounde er registreret, selvom især venstre back Marcos Alonso fra Chelsea meldes tæt på et skifte til den catalanske storklub.

Det er Barcelonas økonomiske situation, der gør det umuligt at registrere Kounde på nuværende tidspunkt. For at løse denne har man planer om at afskibe spillere, heriblandt Memphis Depay, mens der efter sigende også er andre tiltag, klubben vil tage.

FC Barcelona møder Real Sociedad søndag aften, men det bliver altså uden Jules Kounde. 

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.