Video : Tipsbladet
La Liga

Må stadig ikke bruges: Barca mangler 150 mio

Det er de penge, der stadig mangler, hvis de skal kunne registrere Jules Kounde.

FC Barcelona har i løbet af dette transfervinduet hentet en række spillere til klubben. En af dem er Jules Kounde, der er ankommet fra Sevilla. Det er dog endnu ikke muligt for dem at registrere ham i truppen.

Det skyldes La Ligas regler omkring lønloft, og ifølge den spanske sportsavis AS mangler der et stort beløb, inden de kan bruge ham.

Her skulle der være tale om omkring 150 millioner kroner, som Barcelona mangler for at kunne bruge ham. I den forbindelse er det dog ikke utænkteligt, at de kan nå det inden vinduet lukker i.

På listen over spillere, der er på vej ud kan man nævne Memphis Depay, Samuel Umtiti samt danske Martin Braithwaite, hvoraf sidstnævnte muligvis lader til at holde fast i, at han ikke vil videre.

Derudover er Pierre-Emerick Aubameyang også en spiller, der kan være på vej videre, men et muligt skifte til Chelsea skulle nu være sat på 'standby'.

Rygter peger også på, at Juan Foyth fra Villarreal og Marcos Alonso fra Chelsea kunne være på vej, men det vil selvsagt betyde, at der skal findes endnu flere penge.

Kounde blev efter sigende købt for omkring 370 millioner kroner. Hvis han ikke bliver registreret inden transfervinduet lukker i ved udgangen af denne måned, så kan han rejse frit fra klubben.

Selv skulle han være ret irriteret over situationen. Læs mere om det her.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.