Video : Tipsbladet
Bundesliga

Nice-boss ønskede en anden keeper end Schmeichel

OGC Nice-træner Lucien Favre fortæller nu, at han faktisk arbejdede på at hente en anden målmand end Kasper Schmeichel.

Han er i modvind i det franske, Kasper Schmeichel, for landsholdskeeperen har endnu ikke leveret på det høje niveau, man så i Premier League for Leicester City, og som man i øvrigt også har set for det danske landshold.

Og nu fortæller hans cheftræner i OGC Nice da også, at Kasper Schmeichel ikke var førstevalget, da man skulle besætte den ledige målmandspost denne sommer.

Klubben fra det sydfranske, der også har en skadet Kasper Dolberg i truppen, mistede Walter Benitez, og det blev altså 35-årige Kasper Schmeichel, man rekrutterede, men efter fem kampe for klubben, der aktuelt er under nedrykningsstregen i Ligue 1, er der spotlight på Schmeichel, der ikke har leveret specielt godt og har været involveret i flere scoringer til modstanderne.

Senest lukkede Schmeichel tre mål ind mod Marseille i første halvleg, og den rutinerede keeper var involveret i to af de tre kasser, hvor han så noget sløv ud.

Cheftræneren fortalte efter nederlaget til Marseille, at man var på udgik efter en anden keeper denne sommer.

- Jeg kæmpede virkelig for at hente Yann Sommer. Desværre besluttede han sig for at blive i Gladbach, lød det ifølge schweiziske Bluewin fra Lucien Favre efter opgøret.

Den schweiziske træner konstaterede efter det store nederlag, at det er hans opgave at få løst problemerne, og spørgsmålet er, om han anser Kasper Schmeichel for at være et af problemerne i klubben. 

Kasper Schmeichels målmandskollega er polske Marcin Bulka, og spørgsmålet er, om han snart får chancen i kassen, eller om Lucien Favre holder fast i Kasper Schmeichel i målet.

Se målene fra opgøret mellem Nice og Marseille herunder:

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.