Video : Tipsbladet
Superliga

- Ohi og Brøndby kan blive et fint match, men…

Ohi Omoijuanfo ligner Brøndby IF's nye angriber, og det kan blive et helt fint match, hvis de kan få ham sat ordentligt i scene. Det mener forsvarsspiller Benjamin Tiedemann Hansen, der flere gange har spillet over for nordmanden.

Fans af Brøndby IF kan nok godt begynde at lære at stave til og udtale Ohi Omoijuanfo.

Med al sandsynlighed bliver den 28-årige nordmand nemlig Brøndby IF’s næste spidsangriber, og ifølge norske medier er han allerede landet i København tirsdag morgen for at færdiggøre et skifte til Vestegnsklubben.

En dansker, der kender Ohi Omoijuanfo bedre end de fleste, er forsvarsspiller Benjamin Tiedemann Hansen.

Fra 2019 til og med 2021 spillede Hansen således med FK Haugesund mod Omoijuanfo og Molde hele seks gange, og i de seks kampe scorede den (formentlig) kommende Brøndby-angriber hele syv gange. Så den danske stopper ved, hvad der venter Superligaens forsvarspillere.

- Han er en typisk målscorer. Han har en fin størrelse, men han er bedst i boksen. Det er ikke på en sindssygt spektakulær vis, men han er inde i boksen som en god angriber, siger Benjamin Tiedemann Hansen til Tipsbladet og tilføjer:

- Det er svært at sige, hvilken angriber han minder om. Han er ikke den hurtigste, han sparker ikke sindssygt, og han dribler ikke sindssygt, men han har bare en god målnæse.

Benjamin Tiedemann Hansen, der i dag spiller for Omoijuanfos eks-klub Molde, tror også på, at angriberen kan vise sin målnæse frem i Brøndby IF. Men han har også et aber dabei.

- Det er selvfølgelig en stund siden, jeg selv spillede i Superligaen, men jeg tænker, at når man kigger på den første halvdel af hans tid i Røde Stjerne, så scorede han også pænt med mål dér, så jeg tror, at det bliver et fint match, hvis de kan servicere ham, siger Hansen og fortsætter:

- Men jeg har også set, at Brøndby IF har spillet en del på kontra, og det er måske ikke hans stærke side. I Molde spillede han på et meget boldbesiddende hold, hvor han var god til at blive serviceret inde i boksen, og så var han også derinde. Han har en fin størrelse til at passe på bolden, men er bedst inde i modstandernes boks.

- I og med at han måske mangler lidt fart, kunne det nok være godt for ham at få en del indlæg og en del kombinationer rundt om boksen, men det kan også være, at Brøndby kan holde mere i bolden, hvis de får en angriber, der kan det.

Ohi Omoijuanfo, 28 år, har i år scoret 12 mål i 24 kampe for Røde Stjerne, så også her har han vist målnæsen. I Molde blev det til 61 mål i 106 kampe.

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.