Video : Tipsbladet
1. division

Nævnt som OB-emne: I spil til udlandsskifte

Han dukkede op i rygtestrømmen omkring OB flere gange, men det ser nu ud til, at Saeid Ezatolahi igen skal udlejes til en udenlandsk klub.

Saeid Ezatolahi begyndte tilværelsen som midtbanespiller i Vejle i efteråret 2020 med at være en af ligaens stærkere midtbaneprofiler.

Men den iranske landsholdsspiller dykkede med holdet i 2021 og blev i vinter udlejet til Al-Gharafa i Qatar for en pæn pose millioner til VB.

Ezatolahi er denne sommer kommet tilbage til Vejle, og der er flere klubber i Holland, uden for toppen på Æresdivisionen vel at mærke, der så på muligheden for at hente den iranske landsholdsspiller.

Ezatolahi blev i deadlinedøgnet i Superligaen og tidligere på sommeren nævnt som en mulighed i OB, men efter lukningen af transfervinduet i såvel Danmark som Holland skal iraneren, der håber på et VM med sit landshold i Qatar om små tre måneder, finde en anden europæisk klub i et af de lande, der stadig har et åbent transfervindue.

Der er ifølge Tipsbladets oplysninger én eller flere muligheder i Grækenland, hvor transfervinduet er åbent helt indtil 15. september.

Det sandsynlige er, at Vejle er interesseret i en ny udlejning ligesom forårets aftale med Al-Gharafa i Qatar, og så et salg af midtbanespilleren til januar efter VM-slutrunden.

Midtbanespillerens agenter såvel som Vejle holder ørerne åbne og tjekker muligheder.

VB er begyndt opholdet i 1. Division perfekt med syv sejre på syv runder og status som soleklar oprykningsfavorit, hvilket spiller godt overens med klubbens udtrykte målsætning om omgående at vende tilbage til Superligaen.

Saeid Ezatolahi er en stor stjerne i iransk fodbold og har spillet over 40 landskampe for Iran, der ved VM i Qatar til november er i pulje med England, Uruguay og Senegal.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.