Video : Tipsbladet
Bundesliga

Medie: Derfor koster Jesper Lindstrøm kassen

Bejlerne sværmer angiveligt om Jesper Lindstrøm, men ifølge tysk medie så er der en særlig årsag til, at det kan blive meget dyrt at hente danskeren.

Jesper Lindstrøm buldrer derudaf i Tyskland.

Det har han efterhånden gjort i et stykke tid for Eintracht Frankfurt, og det har angiveligt bragt ham på radaren hos adskillige storklubber. En af dem skulle være Arsenal, skrev Bild for ganske nyligt.

Men ønsker Arsenal eller en af de øvrige bejlere at gøre alvor af deres interesse, så kan det ifølge det tyske medie Sport1 koste bejlerne kassen at købe ham fri.

Det skyldes, at Jesper Lindstrøm ikke har nogen frikøbsklausul indbygget i sin kontrakt med Frankfurt, som løber frem til 2026. Derfor skal en transfersum aftales mellem køber og sælger, hvilket kan ende med at blive en særdeles god forretning for Frankfurt.

Erling Haaland endte med at ryge til Manchester City for en slik, da han havde en frikøbsklausul indbygget i sin kontrakt med Dortmund, som englænderne udløste denne sommer. Samme scenarie vil man ikke se med Lindstrøm ifølge Sport1.

Ifølge Transfermarkt så er Jesper Lindstrøm vurderet til 126 millioner kroner, men fortsætter han sin positive udvikling, så kan det altså blive en endnu dyrere fornøjelse at købe ham fri.

Jesper Lindstrøm kom til Frankfurt fra Brøndby IF sidste sommer, og efter en svingende start så har den 22-årige dansker udviklet sig til fast mand på Oliver Glasners mandskab.

Han er også udtaget til det danske landshold, som senere på ugen møder Kroatien og Frankrig. Det er dog ikke sikkert, at Jesper Lindstrøm bliver aktuel, da han i øjeblikket er syg.

Han har spillet ti kampe og scoret tre mål i denne sæson. Frankfurt ligger aktuelt på syvendepladsen i Bundesligaen, mens man har tre point efter to spillerunder i Champions Leagues Gruppe D.