Video : Tipsbladet
Benelux

Medie i stor bommert: Misforstår totalt Skov Olsen

Andreas Skov Olsen hæftede store roser på sin holdkammerat, men det er blevet tolket forholdsvist skævt af flere forskellige belgiske medier.

Club Brugge har sagt goddag til flere nye ansigter denne sommer.

Danske Casper Nielsen, Raphael Onydika fra FC Midtjylland og Ferran Jutgla er alle sammen nye i den belgiske topklub. Andreas Skov Olsen var der i forvejen, så han er selvsagt blevet holdkammerater med alle tre.

I landsholdslejren blev han bedt om at sætte ord på tilgangen af Raphael Onyedika, som han indtil videre er meget imponeret af.

- Jeg synes, at han er vild. Han er bomstærk. Han kan godt lide at skubbe de andre væk og tage bolden fra dem. Det er en spiller, som vi manglede rigtig meget. Han har gjort det rigtig godt, siger Andreas Skov Olsen til Tipsbladet og den øvrige skrevne presse.

Roserne er også nået hele vejen til Belgien, der har citeret danskerens roser. Voetbalniewus var blandt de første til at citere historien, og her nævner de Ferran Jutgla som en af flere nye spillere der har gjort det godt siden ankomsten, inden udtalelsen fra Skov Olsen om Onyedika kommer.

Det har tilsyneladende skabt forvirring hos andre belgiske medier - herunder voetbalbelgie og voetbal24 - der efterfølgende har citeret Skov Olsen for at rose Ferran Jutgla.

Hvis Andreas Skov Olsen af den danske presse blev spurgt ind til den spanske angriber, så ville Skov Olsen helt sikker også have rost ham. Han har leveret stort med seks mål og fire assists siden ankomsten til Club Brugge, men det handlede om Onyedika.

Andreas Skov Olsen, 22 år, har også selv imponeret stort i Club Brugge, hvor han har bidraget med seks mål og tre assists i denne sæson.