Video : Tipsbladet
Generelle

Nelssons agent kaldes til kontraktforhandlinger

Den danske forsvarsspiller er så vigtig for Galatasaray, at klubben ønsker at forlænge aftalen.

Det er lidt over et år siden, at danske Victor Nelsson skiftede FC København ud med Galatasaray, og forsvarsspilleren har gjort det så godt, at klubben allerede nu ønsker at forlænge den aftale, der står til at løbe ud om fire år.

Nelsson har været fremragende og er kommet ind og er blevet en fast bestanddel af det danske landshold, og nu er der også større klubber, der viser interesse for stopperen. I sommer var det Sevilla, der var meget interesseret, og fortsætter danskeren, er der garanteret andre klubber, der også byder sig til.

Sagen er den, at danskeren ifølge det tyrkiske medie Aspor.com, at danskeren har en frikøbsklausul på 25 millioner euro - det svarer til omkring 185 millioner kroner - og den vil Galatasaray gerne forhandle ud af danskerens kontrakt, da man ganske givet tror på, at han kan blive endnu mere værd, og at man kan score en større sum penge, når man en dag sælger den blonde dansker.

Og det vil man gøre ved at give Nelsson en lønforhøjelse. 

Aspor meddeler, at Galatasaray har kaldt Victor Nelssons bagland til forhandlingsbordet, og at der vil være et møde i de kommende dage, hvor der vil blive talt om tingene. Men Galatasarays dagsorden er klar: Kontrakten skal forlænges, og frikøbsoptionen skal ud af aftalen.

Danskeren tjener ifølge mediet 7,5 millioner kroner om året, men hvis han forlænger aftalen og fjerner sin frikøbsklausul, kan han komme op på en årsløn på 11 millioner kroner.

Victor Nelsson har en fortid i FC Nordsjælland, og han kan søndag aften spille sin landskamp nummer otte, når Danmark får besøg af Frankrig i Nations League.