Video : Tipsbladet
Generelle

Har aldrig set noget lignende: Målene var for små

I en Champions League-kvalifikationskamp mellem Ajax' og Arsenals kvinder var målene 10 centimeter for små, og derfor måtte de justeres.

Har man ikke den store selvtillid, kan målene i 11 mands fodbold sagtens føles små. Og når de så også er mindre end normalt, målene, ja, så har man da som angriber et alvorligt problem.

Om der var en angriber med selvtillidsproblemer onsdag aften i kvindernes Champions League-kvalifikation, hvor Ajax og Arsenal mødtes i Holland, vides ikke, men sikkert er det, at målene ganske overraskende var 10 centimeter for små.

Det skriver BBC, der har talt med Arsenal-træner Jonas Eidevall, der kalder det for en oplevelse ulig noget, han tidligere har prøvet. 

Arsenal endte med at vinde opgøret 1-0 og tage billetten til CL-gruppespillet, men kort inden opgøret opdager Arsenal, at målene ganske enkelt er 10 centimeter mindre, end de skal være. 

- Det er en vild oplevelse.

- At spille mod en stor klub som Ajax, og så er vi nødt til at måle målene inden starten på kampen. Jeg har aldrig set noget ligenden, for at være helt ærlig.

- Det er skørt, men vi kan jo kun kontrollere det, vi kan kontrollere, siger Jonas Eidevall til BBC.

Sagen er formentlig den, at målene ikke er justeret tilbage, for i den hollandske række spilles der med mål, der er 10 centimeter kortere end mål i internationale kampe.

Og så måtte man i stedet frem med målebånd for at få det hele til at spille, som man kan se herunder.