Video : Tipsbladet
La Liga

Hylder ung profil: Kan blive bedre end Gerrard

Carlo Ancelotti er glad for, at Federico Valverde er blevet sammenlignet med Steven Gerrard.

Steven Gerrard har slået sit navn fast som en af de bedste midtbanespillere i de seneste årtier, men ifølge Carlo Ancelotti har Real Madrid-profilen Federico Valverde faktisk kvaliteterne til at overgå Liverpool-ikonet. 

- Han har mange af de samme kvaliteter som Gerrard. Det er rigtig godt for ham at blive sammenlignet med en spiller, som har haft den slags succes. Federico har alt det, der skal til, for at nå det samme niveau, og endda et højere niveau, lyder det således, ifølge ESPN, fra Carlo Ancelotti. 

Real Madrid tager søndag imod Osasuna i La Liga, og den kamp indleder en måned, hvor Champions League-vinderne skal spille op imod ni kampe. 

- Det er en vigtig fase af sæsonen. Vi spiller mange kampe på kort tid. Vi går ind til en periode med mange kampe i ligaen og i Champions League. Vi bliver nødt til at tænke i at rotere spillere hver tredje dag. Vi har en stærk trup, og alle vil vise deres kvalitet og dedikation, så vi kan komme igennem det, lyder det fra Carlo Ancelotti. 

Real Madrid kan med en sejr over Osasuna tage førstepladsen tilbage fra Barcelona, der søndag hentede en 1-0-sejr over Osauna på et mål af Robert Lewandowski.