Video : Tipsbladet
Superliga

FC Nordsjælland-profil: Jeg dominerer Superligaen

Andreas Schjelderup er fyldt med selvtillid.

Norske Andreas Schjelderup spillede en nøglerolle, da FC Nordsjælland mandag sparkede sig op på førstepladsen i Superligaen med en sejr på 3-1 over Randers. Den 18-årige nordmand lavede nemlig to af klubbens mål i sejren.

Særligt det sidste var bemærkelsesværdigt flot, og den slags giver selvtillid. Til den norske avis VG fortæller Andreas Schjelderup, at han er meget tilfreds med sin egen form på nuværende tidspunkt.

- Holdet er inde i en sindssygt stærk periode, og det er let for de offensive spillere at shine, siger den unge venstrekant og tilføjer:

- Jeg er præcis der, hvor jeg gerne vil være efter to år i klubben. Jeg har taget skridt for skridt, og nu dominerer jeg Superligaen.

I sommer var Schjelderup sat i forbindelse med et skifte til Sevilla. Noget, som sagtens kan blive aktuelt i fremtiden, fortæller Jørn-Tommy Schjelderup, der både er far og personlig rådgiver for det norske supertalent.

- Jeg tog til Sevilla med en liste af spørgsmål, som vi havde lavet ud fra hans ønsker. Der fik jeg virkelig et indblik i en klub, der har fulgt ham i flere år og et projekt, der er meget interessant for Andreas, siger han.