Video : Tipsbladet
Champions League

Neestrup afviser: Det ville være upassende

FC København-cheftræner Jacob Neestrup ønsker ikke at udtale sig om, hvorvidt Carlos Zeca har spillet sin sidste kamp for klubben.

FC København måtte mandag bringe en meget trist nyhed, da mestrene kunne bekræfte, at Carlos Zeca er blevet ramt af en ny korsbåndsskade, der holder anføreren ude resten af sæsonen. 

Den 34-årige Zeca har kontraktudløb i sommeren 2023, og derfor er der nok mange, der tænker, at grækeren har spillet sin sidste kamp for FC København. Forud for onsdagens Champions League-opgør mod Manchester City blev Jacob Neestrup så spurgt, om Carlos Zeca nu reelt har spillet sin sidste kamp for de danske mestre.

FC København-cheftræneren afviste dog at forholde sig til spørgsmålet.

- Det har jeg absolut ingen kommentarer til. Det skal Carlos selv have lov til at svare på. Han ligger derhjemme nu og med alle de følelser, han er i, så ville det være upassende for mig at kommentere det, lød svaret, ifølge Ekstra Bladet, fra Jacob Neestrup på tirsdagens pressemøde. 

Carlos Zeca er ikke den eneste store profil, som Neestrup må undvære i aftenens vanskelige udekamp mod de engelske mestre. Også Rasmus Falk og Nicolai Boilesen sidder således ude med skader.