Video : Tipsbladet
Ligue 1

PSG-ejer anklages for at ville forgifte børn

Anklagerne vokser mod Paris Saint-Germains ejer Nasser Al-Khelaifi.

Det er ikke småting, som Paris Saint-Germains ejer Nasser Al-Khelaifi bliver anklaget for i disse dage.

I sidste uge kunne den franske avis Libération fortælle, hvordan den stenrige ejer havde sat en en fransk-algerisk iværksætter i fængsel i ni måneder, fordi han angiveligt skulle ligge inde med dokumenter, der omhandlede følsomme ting om Al-Khelaifi.

Onsdag holde forretningsmandens forsvarsadkovater pressemøde i Paris, og her blev yderligere beskyldninger fremlagt mod Nasser Al-Khelaifi, skriver l'Equipe.

Ifølge den ene af forretningsmandens forsvarsadvokater, at han blev udsat for omfattende tortur i fængslet.

- Vi har konkrete og objektive beviser - blandt andet lægejournaler - der giver os muligheden for at bevise, at han udsat for umenneskelig og nedværdigende behandling. Der har også været direkte trusler mod hans familie. Blandet andet at hans børn skulle blive forgiftet, lød det blandt andet.

Samtidig blev der sat spørgsmålstegn ved, hvorfor det officielle Frankrig har været tavs under mandens fængsling.

- Vi er vidne til en statsskandale. Vores klient ligner ikke de tusindevis af ofre, som Qatars regime har haft de senere år blandt politiske modstandere og udenlandske arbejdere. Det er et mirakel, at han er her. Og hans liv er fortsat i stor fare. Derfor ønsker han at fortælle sin historie. Og det sætter i den grad spørgsmålstegn ved den absolutte tavshed, der har været fra fransk side, lød det videre fra en af de tre forsvarsadvokater, My Luke Vidal, Juan Branco og Nabil Boudi.