Video : Tipsbladet
Superliga

Bænket Dreyer: Selvfølgelig var jeg frustreret

Det er ikke hverdagskost for Anders Dreyer at blive bænket i FCM, og han satser på, at det var en enlig svale.

FC Midtjylland-profilen Anders Dreyer var overraskende henvist til bænken i torsdagens Europa League-kamp, der endte 2-2 mod Feyenoord i Herning.

Det var første gang under cheftræner Albert Capellas, at Dreyer ikke startede inde. Dreyer har fået en forklaring, som han har taget til efterretning.

- Albert mener, at der er nogle, der er i et bedre flow end mig. Selvfølgelig var jeg lidt frustreret over det, men så må jeg jo tage arbejdshandskerne på og vise, at han tager fejl, siger Dreyer.

Nu satser angriberen på at starte inde i søndagens kamp mod AGF i Superligaen, efter at kom ind fra anden halvlegs start mod Feyenoord og var med til at vende 0-2 til 2-2.

- Det er Albert, der bestemmer, hvem der skal spille, og det må jeg respektere. Så må jeg knokle, om det er 10, 45 eller 90 minutter, jeg får.

- Jeg prøvede at vise, at jeg er klar, hvis det er fra start mod AGF på søndag, siger Dreyer.

I stedet for Dreyer havde Capellas foretrukket Pione Sisto og Gustav Isaksen på kanterne i angrebet. Sory Kaba blev brugt som frontangriber og blev efter en bleg indsats byttet ud med Dreyer i pausen.

Capellas forsvarer Dreyers bænkplads med mange kampe i et tæt program i disse uger.

- Vi har fantastiske spillere i angrebet. Vi spiller mange kampe. Det betyder, at vi er nødt til at give lidt hvile til spillerne en gang imellem.

- Desuden kunne Dreyer gøre en stor forskel ved at blive skiftet ind. Og han kom ind tidligere, end vi havde regnet med, og han gjorde det fantastisk, siger Capellas.

Spanieren har stået i spidsen for FCM i otte kampe, og i de første tre blev Dreyer benyttet på midtbanen.

- Jeg er meget tilfreds med Dreyer. Han hjalp mig meget, da han var nødt til at spille på midtbanen, lige da jeg var ankommet som træner. Stor respekt for det, lyder det fra Capellas.

FCM's kamp mod AGF fløjtes i gang søndag klokken 14 i Aarhus.

/ritzau/