Video : Tipsbladet
La Liga

Madrid lokker stortalent: Bliv den næste galactico

Real Madrid har angiveligt strategien klar til at lokke Jude Bellingham til Santiago Bernabéu.

Sommerens transfervindue ligger stadig mere end et halvt år ude i fremtiden, men allerede nu tyder meget på, at Jude Bellingham kommer til at løbe med mange af overskrifterne. 

Det 19-årige supertalent er således en af de mest eftertragtede midtbanespillere i verden lige nu, og ifølge The Telegraph har Real Madrid nu tænkt sig at præsentere Dortmund-profilen for et tilbud, der kan blive svært at afslå. 

Bellingham jagtes af Liverpool og Real Madrid, men ifølge The Telegraph har Real Madrid nu også indledt en charmeoffensiv. 

- Real Madrid er klar til at forsøge at overtale Bellingham med løftet om at gøre ham til deres næste 'unge Galactico', ifølge flere kilder, og man vil friste ham ved at indikere, at han måske aldrig får chancen igen, skriver The Telegraph. 

Real Madrid har i de senere år hentet midtbanetalenter som Aurélien Tchouaméni og Eduardo Camavinga, og nu har Champions League-vinderne altså udset sig deres næste mål.

- Bellingham anses som den mest talentfulde spiller, som Madrid kan tilføje til deres gruppe af talenter, og de forventer, at han vil være til salg for omtrent 88 millioner pund [745 millioner kroner, red.]. 

Bellingham, der fylder 20 år til juni, har allerede spillet 17 kampe for det engelske A-landshold.