Video : Tipsbladet
Conference League

Må undvære stjerne til skæbnekamp i Danmark

Når Anderlecht på torsdag gæster Danmark og Silkeborg, er det uden holdets måske bedste spiller.

De har i forvejen problemer i den hjemlige liga, og på torsdag ender det med en fiasko for RSC Anderlecht, hvis holdet ikke vinder i Silkeborg.

Midtjyderne kan nøjes med et enkelt point, når den tidligere storklub kommer på besøg i Danmark i Conference League-gruppespillet, mens Anderlecht altså skal vinde for at gå forbi SIF og tage gruppens andenplads bag West Ham United.

Men opgaven er ikke blevet nemmere for Anderlecht, der til opgøret i Danmark er uden et offensivt es.

Den 21-årige offensive midtbanespiller Yari Verschaeren er således knæskadet og var ikke i aktion i weekenden, og fra det belgiske medie Het Laaste Nieuws lyder det, at han heller ikke kommer i aktion i Danmark grundet den knæskade, der ifølge SudPresse nu skal undersøges nærmere.

Midtbanespilleren, der har syv A-landskampe på cv'et, har været velspillende på det seneste og både scorede og assisterede, da klubben skuffende måtte nøjes med 2-2 hjemme mod FCSB i torsdag.s 

Anderlecht vandt i weekenden med 4-2 over KAS Eupen er nu nummer 10 i den bedste belgiske række.

Verschaeren gjorde en stor forskel, da han kom ind fra bænken i opgøret mod Silkeborg i gruppens første kamp. Her vandt Anderlecht hjemme med 1-0 efter en scoring på et straffespark i anden halvleg.

Der er kampstart klokken 21.00 på torsdag i Silkeborg.