Video : Tipsbladet
Superliga

AC Horsens tæt på salg af midtbanespiller

AC Horsens er meget tæt på at sælge midtbanespiller til Valur Reykjavik.

Midtbanespilleren Agust Hlynsson er efter alt at dømme færdig i AC Horsens.

Den 22-årige islænding har i indeværende kalenderår været udlejet til Valur Reykjavik i hjemlandet, og her har han gjort en fin figur med to scoringer og fem assists i 21 ligakampe. Valur er så tilfredse med Hlynsson, at klubben nu har i sinde at købe ham fri af aftalen med AC Horsens.

Over for Tipsbladet bekræfter AC Horsens' sportschef Niels Erik Søndergård, at man er nået til enighed med Valur Reykjavik om en aftale, og at det kun er de allersidste formaliteter, der mangler at falde på plads, før skiftet går igennem.

- Agust har gjort det rigtig godt for Valur, og det er den bedste løsning for alle parter, at han fortsætter sin karriere der. Derfor skifter Agust permanent til Valur 1. januar, hvis han kan nå til enighed med klubben om sine personlige betingelser, siger Søndergård til Tipsbladet. 

Agust Hlynsson kom til AC Horsens i 2020, men islændingen har aldrig for alvor gjort sig bemærket i det østjyske, hvor han er noteret for nul mål i 18 optrædener. 

Midtbanespilleren har også en fortid i Brøndby IF, hvor han kom til som helt ung fra Norwich City i 2017. Agust Hlynsson nåede imidlertid aldrig at få sin førsteholdsdebut for de blå-gule.

Agust Hlynsson er storebror til den yderst talentfulde Ajax-spiller Kristian Hlynsson.