Video : Tipsbladet
Champions League

FCK'er blæst bagover: Aldrig prøvet noget lignende

Det var en drengedrøm, der gik i opfyldelse for FC Københavns nummer seks mod Dortmund.

Onsdag aften vil Christian Sørensen helt sikkert aldrig glemme. 

Her fik backen nemlig sin startdebut i Champions League, da FC København mødte Dortmund i Parken i København. 

Og det var en helt særlig oplevelse for den 30-årige dansker. Det fortalte han til pressen efter opgøret. 

- Jeg får kuldegysninger, når jeg står inde på banen og hører Champions League-hymnen, sagde Christian Sørensen og fortalte: 

- Jeg kunne mærke et voldsomt tryk fra vores fans, da vi kom ind til opvarmning, og det var en fornøjelse. Det er decideret ubehageligt som modspiller. Det kan jeg huske, fra jeg spillede her med Viborg FF første gang. 

Superliga-profilen fik en lille time på banen i Champions League-braget, som endte 1-1. Hjemmeholdet kunne dog godt have fået netmaskerne til at blafre mere. 

- Vi kunne godt have lavet flere, men det var fedt at give hele Parken oplevelsen af at score i Champions League. Det var en fantastisk stemning. Jeg har aldrig prøvet noget lignende. 

Og selvom Christian Sørensen ikke har slået Victor Kristiansen af som førstevalget på venstre back, er han tilfreds med sin begyndelse i Danmarks hovedstad. 

- Jeg synes faktisk, det har været fint. Jeg vidste godt, inden jeg skrev under, at jeg skulle konkurrere med en kommende landsholdsholdsspiller. Det var også det, jeg søgte. 

- Det var det her, der skulle til, hvis jeg skal blive bedre. Nu har jeg fået lov til at starte i Champions League, og den tror jeg, jeg havde købt. Jeg ville måske gerne have haft en start mere i Superligaen. 

Den tidligere Viborg FF-stjerne tilføjede lige efter, at han måske ikke er helt tilfreds alligevel. 

- Man er vel aldrig tilfreds med at være nummer to, men jeg kendte rollen, da jeg skrev under. Jeg er her for at spille og for at presse VK. 

Det ligner dog en startplads til Christian Sørensen, når Lyngby Boldklub gæster nationalarenaen søndag eftermiddag. 

Her har Victor Kristiansen nemlig karantæne.