Video : Tipsbladet
Rygter

Rygtebørsen: Svinger kniven overfor Jens Stryger

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Jens Stryger Larsen i klubskifte til januar
Note: Jens Stryger Larsens præstationer i Trabzonspor har været under cheftræner Abdullah Avcis forventninger. Derfor har han angiveligt fortalt den danske højre back, at han skal være velkommen til at finde en ny klub til januar. Jens Stryger Larsen har siddet tungt på pladsen som højre back, men det skyldes blandt andet, at Bruno Peres sidder ude med en skade. Han vender retur efter VM, og så kan noget tyde på, at Jens Stryger Larsen har længere til spilletid. Selv har danskeren ingen intentioner om at forlade Trabzonspor, som han skiftede til i sommer, trods cheftrænerens anbefaling.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Fotospor

Ralph Hasenhuttl fyres i Southampton
Note
: Efter månedsvis med fyringsrygter har Southampton endegyldigt besluttet, at Ralph Hasenhuttl skal fyres. Det har man besluttet efter et skuffende 1-4-nederlag til Newcastle søndag.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: The Athletic

Eden Hazard fra Real Madrid til Newcastle eller Aston Villa
Note
: Både Newcastle og Aston Villa har lavet store transfers i de seneste transfervinduer, og nu lurer duoen på endnu en. De er således interesserede i at hente Eden Hazard tilbage til Premier League efter et skuffende ophold i Real Madrid.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: El Nacional

Arsenal forlænger med stjerneskud
Note
: Arsenal arbejder på at forlænge med den dygtige trio William Saliba, Bukayo Saka og Gabriel Martinelli, der alle tre er store profiler på Premier Leagues aktuelle tophold.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Fabrizio Romano

Youssoufa Moukoko fra Dortmund til Barcelona, Real Madrid, Juventus eller Liverpool
Note
: Der er interesse nok for den 17-årige angriber Youssoufa Moukoko, der har kontraktudløb i Dortmund efter sæsonen. Både FC Barcelona, Real Madrid, Juventus og Liverpool er interessede i stjerneskuddet, der har scoret seks gange i denne sæson.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: SPORT