Video : Tipsbladet
Superliga

Optakt: AC Horsens - OB

Oprykkerne møder søndag eftermiddag OB på hjemmebane, og Tipsbladet giver dig her en optakt til Superliga-opgøret.

Kampfakta
Kampstart: Søndag klokken 14.00. 
Spillested: CASA Arena Horsens. 
Dommer: Mikkel Redder. 
På TV: Discovery+. 
Hashtag: #sldk #achob

Holdnyt
AC Horsens
Fodboldklubben fra Jylland slagtede Randers FC på hjemmebane i sidste spillerunde. AC Horsens vandt med de voldsomme cifre 5-1. 

Dermed fortsætter oprykkernes flotte sæson, hvor der lige nu er syv point ned til AaB på den forkerte side af nedrykningsstregen. 

Til kampen mod OB ser det ud til, at Jens Berthel Askou har hele sin trup til rådighed med undtagelse af James Gomez, som har karantæne. 

Det bliver spændende at se, om Simon Makienok vender retur til startopstillingen efter en tur på bænken sidste fredag aften. 

Man kan dog ikke udelukke, at Jens Berthel Askou vælger de samme 11, som nedsablede Randers FC. I midtugen røg ACH ud af pokalturneringen efter et nederlag til Vejle Boldklub.

OB:
Andreas Alms mandskab har ikke tabt i de seneste otte Superliga-kampe. Senest blev det til 1-1 hjemme mod Brøndby IF, da Emmanuel Sabbi udlignede i kampens sidste minutter. 

Svenskeren har ingen spillere i karantæne, og det virker til, at kun Bashkim Kadrii og Max Fenger er på skadeslisten i skrivende stund. 

Interessant bliver det, om Mads Frøkjær vender tilbage til startopstillingen. Han skulle have startet inde mod Brøndby IF, men endte på bænken, fordi han kom 20 minutter for sent til kampen. 

Og så må det ligeledes være et spørgsmål, om Emmanuel Sabbi skal have en startplads efter et godt og afgørende indhop mod Niels Frederiksens mandskab. 

Karantæner
AC Horsens: James Gomez
OB: Ingen

Bud på startopstillinger
AC Horsens (3-5-2): Bobjerg Jakobsen - Lassen, Kiilerich, Ludwig - Santos, Drachmann, Gemmer, Opondo, Musonda - Sigurdarson, Jacobsen. 

OB (4-2-3-1): Hansen - Grubbe, Paulsen, Ivancevic, Skjelvik - Tverskov, Gigovic - Minteh, Frøkjær, Sabbi - Jebali. 

Dom
En lige kamp venter i Jylland. Begge hold mangler ikke selvtillid, så et kryds virker ikke usandsynligt. Det vil heller ikke være en katastrofe for hverken AC Horsens eller OB. 2-2. 

Tidligere indbyrdes kampe, form og tabel