Video : Tipsbladet
Landshold

Christian Eriksen jubler: Det er bare en drøm

Christian Eriksen har næsten svært ved at tro, at han igen tørner ud for det danske landshold, efter at han sidste år kollapsede under EM.

2022 har været et begivenhedsrigt år for Christian Eriksen, der tirsdag fløj med det danske landshold til VM-slutrunden i Qatar. 

Efter et halvt år i Brentford skiftede Christian Eriksen i sommer til Manchester United, og søndag scorede den danske landsholdsstjerne så sit første mål for 'De røde djævle'. 

Eriksen havde fra start VM i Qatar som sit store mål, da han meddelte sit comeback i januar, og derfor jubler landsholdsstjernen også over, at han er tilbage på Kasper Hjulmands mandskab. 

- Det er som en drøm, at jeg nu er tilbage for Danmark. Jeg forventede ikke at komme tilbage så hurtigt, som jeg gjorde. Men jeg kan takke min fysioterapeut, lægen og Brentford for, at jeg kom tilbage så hurtigt efter det, der skete, siger Christian Eriksen således til Football Daily

- Men igen, det er bare en drøm bare at spille for Danmark igen. Jeg fik grønt lys til at fortsætte, så jeg ikke noget i vejen for, at jeg kunne komme tilbage. 

Christian Eriksen og Danmark indleder VM-slutrunden på tirsdag i næste uge, hvor der venter et opgør mod Tunesien på Education City Stadium i Al Rayyan.