Video : Tipsbladet
Landshold

Præsident om Zidane-rygter: Kan ikke besøge ham

Præsidenten for det franske fodboldforbund har stadig ikke talt med Zinédine Zidane om landstrænerjobbet, der kan blive ledigt efter VM.

Rygterne har længe gået på, at Zinédine Zidane bliver fransk landstræner efter VM. 

Men ifølge præsidenten for det franske fodboldforbund, Noël Le Graët, har der endnu ikke været nogen dialog med den tidligere Real Madrid-træner. 

- Jeg så ham til Ballon d'Or-ceremonien, men ikke for at tale om det franske landshold. Det er ikke sket. Vi er i en branche, hvor alt kommer ud, og derfor kan man ikke tage på besøg hos dem, man elsker, uden at skabe en masse furore, lyder det således, ifølge Foot Mercato, fra Le Graët. 

- Jeg ved ikke, om Zidane er interesseret eller ej. Jeg har ikke talt med ham endnu. Han er en, der har haft en karriere et godt stykke over andre. Vi kan ikke tale om ham, så længe der stadig sidder en anden [Didier Deschamps, red.] i stillingen. Afviste han PSG for Les Bleus? Jeg ved det ikke. 

Zinédine Zidane har ikke haft et trænerjob siden maj 2021, hvor franskmanden valgte at forlade Real Madrid. Tilbage i juni bekræftede Zidane, at han en dag ønsker at blive landstræner for Frankrig.