Video : Tipsbladet
VM

Kylede Nørgaard ud: Nu raser han over VM-udtagelse

Den tidligere Fiorentina-chef blev vred, da han læste, at Kasper Hjulmand havde udtaget Christian Nørgaard.

Christian Nørgaards tid i Fiorentina står ikke ligefrem som noget smukt kapitel.

Et enkelt år var han der, og her nåede han sølle seks førsteholdskampe, før han blev sendt videre til Brentford. Her har Christian Nørgaard udviklet sig som en stjerne, der sagtens kan gøre en forskel på Premier League-niveau. 

Det var Nørgaards følelse, at det var Fiorentina, der tog valget for ham og sendte ham videre. Det fortalte Nørgaard engang til B.T.

- Han sagde, at de gerne ville sælge mig. Jeg spurgte, hvordan det ville stille mig, hvis jeg blev og kæmpede for min chance, men Corvino sagde tydeligt, at der ville være langt til spilletid i næste sæson igen. Så det var, som om de tog valget for mig. Det gjorde også valget nemmere for mig, så det var ikke mig, der opgav Fiorentina, det var Fiorentina, der opgav mig, og jeg ville ikke kukkelure i en sæson mere, fortalte han.

Nu fortæller Pantaleo Corvino, der i dag er sportschef i Lecce, til Radio Sportiva, at han blev sur, da han læste, at Christian Nørgaard skal til VM for Danmark.

- Jeg tog ham til Fiorentina. I starten blev det ikke værdsat, og vi så ham ikke, som vi skulle have gjort. I England gjorde de derimod et godt stykke arbejde. Han tager til Qatar for at være starter for Danmark, som helt sikkert kan gøre sig gældende til VM, og det gjorde mig vred, da han blev udtaget af Kasper Hjulmand, siger han. 

Dermed ligger der en grad af fortrydelse hos Corvino, der nok havde sørget for, at Christian Nørgaard havde fået længere snor i Serie A-klubben. 

Om Christian Nørgaard ligefrem bliver starter for Danmark under VM er mere tvivlsomt, men der er ingen tvivl om, at han har en stor stjerne hos Kasper Hjulmand, og at han nok skal få spilletid.