Video : Tipsbladet
Premier League

Dansker tager PL med storm: Kan være årets handel

Han har tidligere fået stor ros af Brendan Rodgers, og nu hylder lokalmedie ham også for den store forskel, han har gjort.

Lars Knudsen er en enormt værdsat mand i Leicester.

Tidligere på ugen var cheftræner Brendan Rodgers ude med de helt store rosende vendninger til dødboldstræneren, og denne gang går turen til lokalmediet Leicester Mercury.

Her går mediet så langt som at kalde Lars Knudsen, der kom til klubben i sommer, for en skarp kandidat til årets bedste indkøb indtil nu. Her konkurrerer han mod Wout Faes, der trods alt spiller inde på grønsværen.

- Da Faes kun var en ud af to nye spillere denne sommer, og den anden var en tredjemålmand i Alex Smithies, som nok aldrig kommer til at spille en kamp, så kunne han virke som det eneste kandidat til at tage titlen som sæsonens indkøb. Forkert. 

- Træd frem, Lars Knudsen. Leicester havde brug for en dødboldspecialist, for det var deres store svaghed sidste sæson. De har fundet en i danskeren. Han var i den uheldige position, at i hans første kamp på Leicester-bænken så han Leicester indkassere to mål på hjørnespark mod Tottenham, men siden da har de spillet otte kampe uden at indkassere fra sådanne situationer. I den tid er de stået over for 58 hjørnespark. I sidste sæson spillede de aldrig mere end fire kampe uden at indkassere et mål på hjørnespark. Det er en stor forskel, skriver mediet. 

Dermed har Lars Knudsen for alvor markeret sig i klubben, som startede sæsonen ganske forfærdeligt, men som nu er kravlet op på 13. pladsen. 

Lars Knudsen har en fortid i FC Midtjylland, som U20-landstræner for Danmark og en stilling hos USA's landshold.