Video : Tipsbladet
VM

Opfordrer Frankrig til ændringer: DK er farlige

Den tidligere franske landstræner Raymond Domenech giver i et intervew med L'Equipe sit bud på, hvordan det franske mandskab skal stille op imod Danmark.

Danmark fik ikke en mindeværdig start på VM-slutrunden, og i næste kamp venter de forsvarende verdensmestre, Frankrig.

Franskmændene vandt deres først kamp mod Australien med cifrene 4-1, men ikke alle i den franske lejr er ovenud tilfredse med præstationen.

I et interview med det franske medie L´Equipe fortæller Frankrigs tidligere landstæner Raymond Domenech, hvilke ændringer det franske mandskab burde foretage før opgøret mod Danmark. 

- Danmarks stærke side er deres besættelse af banen. De er faktisk et farligt hold, når de håndterer bolden. At udvide midtbanen ville ikke være dumt, fortæller han. 

Domenech mener, at man skal stille op i en 4-3-3 formation, der giver mere tyngde på midtbanen, end den 4-2-3-1 de stillede op i imod Australien. 

I interviewet udtrykker den tidligere landstræner stor utilfredshed med de franske angriberes løbevillighed, og deres evner til at forsvare, og frygter, at det danske landshold ville kunne udnytte denne svaghed.

- Hvis nogen ikke har forsvaret, er det Mbappé! Giroud har ikke forsvaret mere. Han kom tilbage gående. Han var overhovedet ikke bekymret. Du er nødt til at være forsigtig. For hvis vi lader danskerne klare sig, kommer vi i klemme. Hvis vi lader de to bagved finde deres midtbane, bliver det kompliceret, fortæller han.

Han mener Ousmane Dembele må lade sin plads for Kingsley Coman, der er mere vant til at forsvare, eller Jordan Veretout, som vil være en ekstra mand på mitdbanen.

Det er heller ikke usandsynligt, at Frankrigs vicekaptajn, Raphael Varane, er tilbage i opstillingen mod Danmark, mener Domenech. 

Opgøret mellem Danmark og Frankrig sparkes i gang lørdag klokken 17.