Video : Tipsbladet
Champions League

Forundret Neestrup: Du må lige pille Guardiola ud!

Jacob Neestrup fortæller om, at der var forskelsbehandling mellem ham og Pep Guardiola, da de to hold mødte hinanden tidligere på sæsonen.

Jacob Neestrup har allerede flere store Champions League-oplevelser i ærmet i sin korte tid som cheftræner for FC København, og en af dem, som må stå stærkest, var da han stod over for selveste Pep Guardiola, da FC København mødte Manchester City i Parken.

Her spillede FCK 0-0 mod storklubben, og undervejs var Manchester City en smule presset. Her fik Jacob Neestrup da også at opleve fra første række, at der ikke er de samme spilleregler mellem ham og stjernetræneren Pep Guardiola. 

Det fortæller han i Discovery+-programmet Cheftræneren

- Fjerdedommeren har jo fat i mig syv-otte gange inde i Parken. Til sidst må jeg fortælle ham: "Prøv lige at høre her. Guardiola står fem meter inde på banen. Kan du ikke lige.. Han stod inde på banen! Han stod inde på banen i et minut! Nu må du lige gå over og pille ham ud, inden du kommer over til "The Small Name", lyder anekdoten fra Jacob Neestrup. 

Derudover har han kun rosende ord til overs for spanieren, der for nylig forlængede sin kontrakt med Manchester City med to år yderligere.