Video : Tipsbladet
VM

VM-håb for Benzema: Snart tilbage på træningsbanen

Det forventes, at Karim Benzema vil træne med i Real Madrid igen senere denne uge.

Real Madrid-angriberen Karim Benzema måtte forud for VM melde fra grundet en skade, men det ser nu ud til, at der er klar fremgang hos den franske angriber, som forventes at være i gang med træningen igen i den spanske hovedstad på torsdag.

Hvorvidt han også er klar til at spille kamp i den nærmeste fremdig, så er det mere usikkert. Klart står det dog, at hvis han skulle blive klar til at tørne ud for Frankrig ved VM, så er muligheden der endnu.

Spilleren er stadig på spillerlisten hos franskmændene, skriver det store franske medie RMC Sport.

Derudover vil det også være interessant om Frankrigs landstræner Didier Deschamps kan finde plads til ham. Men mon ikke Ballon d'Or-vinderen kan få en plads på holdet ved siden af Kylian Mbappe, hvis det skulle være.

Det er desuden også kommet frem, at selv hvis Benzema ikke kommer i spil ved slutrunden, så er der en medalje klar til ham, hvis franskmændene skulle komme frem til at vinde sådan et sæt. Samtidig 26 udtagede spillere får nemlig en.

Frankrig er da også allerede videre fra gruppespillet efter sejre over Australien og Danmark med samlet 6-2.

I den sidste gruppekamp skal de møde Tunesien, hvor uafgjort vil hjælpe Danmark, så danskerne er sikre på at gå videre, hvis de slår Australien onsdag eftermiddag.

Der har desuden også været rygter i den franske trup om stemningen. Læs mere om det her.