Video : Tipsbladet
Superliga

Råder Superliga-kriseklub: Hent denne FCK-spiller

Ifølge Viaplay-eksperten bør nordjyderne vende blikket mod FC Københavns overskudslager.

Hvis AaB skal redde sig i denne Superliga-sæson, så skal der for alvor ske ting og sager hos nordjyderne i det nye år. De første skridt er taget; Rasmus Thelander er kommet retur, men ifølge Viaplay-ekspert Kenneth Emil Petersen, der selv har en fortid i AaB, så er det ikke nok.

Også på målmandsposten skal AaB forstærke sig, og her råder han sin tidligere klub at vende blikket mod FC København, hvor Karl-Johan Johnsson i øjeblikket er tredjemålmand. 

Det gør han i Viaplay-programmet 'Transfer'. 

- Vi skal kigge på målmandsposten. Jeg synes, det er for tungt et læs at lægge på Theo Sander. Ung keeper, talentfuld og dygtig. Men det skal ikke være en sæson, hvor han skal stå og redde AaB. Der skal noget erfarent ind. Det kan dræbe ham fuldstændig. Tænk hvis han droppede i en eller anden afgørende kamp. Det vil være helt forfærdeligt. 

- Så jeg har kigget på, hvad der er ude i markedet. Jeg har fundet den bedste mulighed, der er for dem. "Kalle" Johnsson - FC København. Han har kilometer til spilletid og er tredjemålmand i FC København. Du får en erfaren spiller. En med landskampe. 32 år. Han er rolig, og han har de her pointgivende redninger, forklarer Kenneth Emil Petersen. 

Den tidligere Superliga-vinder uddyber med, at han godt ved, at svenskeren er ude af form som følge af manglende kampe, men at AaB virkelig kan bruge hans rutine, og at det kun kan gå for langsomt med at hente ham ind.

Det kan ses i videoen over afspilleren, hvor medekspert og tidligere Superliga-træner Peter Sørensen også giver sin mening til kende om et eventuelt skifte.