Video : Tipsbladet
Ligue 1

PSG-boss raser: Overvejer at forlade hjemmebanen

Paris Saint-Germain er kommet på kant med byrådet i Paris, og ifølge klubpræsident Nasser Al-Khelaïfi overvejer hovedstadsklubben derfor nu at forlade hjemmebanen Parc des Princes.

Paris Saint-Germain har haft Parc des Princes som hjemmebane siden 1973, men det kan snart være slut. 

Sådan lyder det i hvert fald fra den parisiske klubs præsident, Nasser Al-Khelaïfi, der nu raser mod byrådet i Paris. 

- Vores førsteprioritet er at blive, men jeg tror ikke, at byrådet ønsker, at vi skal blive. De presser os ud. Vi har diskuteret med dem i fem år, lyder det således, ifølge Get French Football News, fra Nasser Al-Khelaïfi. 

- Hver eneste gang er det de samme falske løfter. I dag, i morgen. Ved dette valg, ved det næste valg. Vi har fået nok af det. Vi har brug for en fair aftale. Jeg elsker Parc des Princes. Det er en del af vores historie, og jeg respekterer det mere end noget andet. Det har altid været vores førsteprioritet at blive. Men jeg tror ikke, at vi er ønsket der. 

- Byrådet tror, at vi joker. Men det gør vi ikke, og vi overvejer seriøst alternativer. Vi kigger på alternativer, fordi vi ikke er velkomne på Parc des Princes. De kører rundt med os, og vi er trætte af det. 

Paris Saint-Germain har været i dialog med byrådet om at udvide Parc des Princes, der har en kapacitet på knap 48.000. Nasser Al-Khelaïfi har tidligere udtalt, at det kan være en mulighed at købe Frankrigs nationalstadion, Stade de France, der har en kapacitet på over 81.000.